Personal Training Informatie

Personal Training vormt de kern van Optimum Training & Coaching. Met jouw achtergrond en mogelijkheden als uitgangspunt stellen we samen een route op naar het verwezenlijken van je doelen. We gaan aan de slag met je training, je voeding en we geven je ook mentale begeleiding. Want sterk zijn is meer dan spieren en gezondheid is meer dan voeding.

In elke training wordt het belang van de rompspieren – de core – benadrukt. Daar wordt de kracht van beenspieren, de rugspieren, de borstspieren en de armspieren gebundeld in een sterke ‘kinetische keten’. We gaan ook aan de slag met je voeding: de brandstof van je spieren en de bouwstoffen van je lijf. Je krijgt inzicht in de voedingswaarde van je eten, en je leert je voeding af te stemmen op je fysieke doelstellingen en je energiebehoefte.

Mentale coaching is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de begeleiding. We zoeken samen naar de diepere drijfveren achter je ideaal en de factoren die je verhinderen om daar te komen waar je wilt zijn. Denk aan vermoeidheid, stress of depressie, maar ook aan fysieke beperkingen als blessures of overgewicht. Optimum Training & Coaching heeft alles in huis voor zowel een mentaal als een medisch hersteltraject.

Foto's:

Video's:

Contact

Contactformulier

Optimum Training & Coaching

Brongersmastrjitte 4
9271 JH De Westereen

06 36008471
info@optimumpt.nl
Facebook

KvK: 5053 2138

Kaart
Powered by JS Network Solutions