Herstel Training

“Leuk, al die running stats en finishfoto’s op mijn tijdlijn, maar ik mag blij zijn als ik zonder pijn de trap af kom. Sporten zit er voor mij niet meer in. Sportief rijden, daar houdt het wel op.”

“Sporten? Ik? Joh, als ik de kinderen naar school heb en de was draait, dan voel ik me al weer moe! Ik weet niet wat het is, maar ik heb gewoon niet meer de energie zoals vroeger. Sporten kan ik er echt niet meer bij hebben.”

“Ik heb een zittend beroep. Je denkt misschien dat je daar niet moe van wordt, maar aan het einde van de dag heb ik niks meer te koop. Mijn hoofd zit vol en mijn lijf is leeg. Ik sporten? Nee, de enige sport waar ik aan toe kom is Ziggo Sport.”

Voel jij je ook zo? Staat je lijf of je gezondheid je in de weg om te bewegen zoals je dat graag zou willen? Of heb je er gewoon de energie niet voor? Je hoeft het daar niet bij te laten zitten. Echt waar, weinig energie is geen aandoening! Het is vaak een symptoom. Dus het heeft een oorzaak. Dus je kunt er wat aan doen! Laat Optimum Training & Coaching je helpen in de zoektocht naar jouw gedempte energiebronnen. En hoe het komt dat ze geen energie meer leveren.

Ook met een geblesseerd of beschadigd lijf kun je sporten. Sterker nog, het bewegen zal je herstel in de meeste gevallen versnellen! Je moet alleen weten wat je wel en niet kunt doen, hoe je door de pijn (of om de pijn) heen kunt trainen om je spieren en weefsels te stimuleren, te doorbloeden en te versterken. En om je gewrichten, je heupen en je rug weer de bewegingsvrijheid te geven die ze kunnen hebben.

Misschien heb je al zo lang pijn dat je lichaamshouding zich heeft aangepast om het draaglijk te maken - en heb je misschien zelfs al weer pijn van die scheefstand. Wat kun je dan nog doen? Meer dan je denkt! De trainers van Optimum Training & Coaching zijn ook gespecialiseerd  in Medical Fitness, het begeleiden en trainen van mensen die niet kunnen vertrouwen op een gezond lichaam. Mensen die beperkt zijn in hun bewegingen of energieniveau. Mensen zoals jij!

Een Medical Fitness Instructor is een hersteltrainer en vormt in feite een brug tussen de fysiotherapeut en de fitness instructeur. Bij verminderde belastbaarheid door bijvoorbeeld een hernia, operatie of hartinfarct, is een Medical Fitness Instructor in staat een gepaste training aan te bieden, zodat de juiste belasting wordt gehanteerd. Bovendien maken we gebruik van geavanceerde tapetechnieken, waardoor er directe verlichting van allerlei klachten kan worden bereikt.

Kom langs of vul het contactformulier in. Er is veel meer mogelijk dan je denkt! Mogen wij je eens laten zien welke mogelijkheden en kansen er zijn voor jou?

Contact

Contactformulier

Optimum Training & Coaching

Brongersmastrjitte 4
9271 JH De Westereen

06 36008471
info@optimumpt.nl
Facebook

KvK: 5053 2138

Kaart
Powered by JS Network Solutions